logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Szlávik Méhészet - Békéscsaba
Cím: 5600 Békéscsaba, Zrínyi u. 6.Email: szlavikne@gmail.com
Email 2: szlavikmez@gmail.comTelefon: 06/20-255-2093, 06/20-317-1715
Telefon 2: 06/20-255-2093, 06/20-317-1715Internet: http://www.szlavikmez.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Termékeink
Méhészetünkben megtalálja az akácmézet, selyemfűmézet, vegyesmézet, repcemézet, retekmézet és hársmézet. 1000 és 500 grammos kiszerelésben, valamint igény szerint egyedi csomagolásban is.

Bemutatkozás

A Szlávik-méhészetről...
Anyai ágon régi méhészcsaládból származom, nagyszüleim és nagybátyáim foglalkoztak méhekkel. Sokáig nem volt kapcsolatunk a méhekkel, csak szerettük a mézet. Évente nagyságrendileg 20-25 kg-ot vásároltunk, de amióta méheink vannak, nem számoljuk. Miért is tennénk?
1999 őszén azután megvásároltuk első méheinket, 14db 24-es nagyboconádi kaptárban.
2001-ben megszereztem a méhész-képesítést.
Fokozatosan szaporítottuk az állományt és 2006-ban a meglévő 80db nagyboconádi kaptár mellé megvettük az első 30db Dadant rakodókat. Magunk gyártjuk a kaptárokat, kereteket és minden használati eszközeinket a méhészetbe.
2005 óta Méhegészségügyi felelősként is tevékenykedem.
A nagyboconádi kaptárokkal álló méhészetet, még a rakodókkal, vándor méhészetet alakítottunk ki. Saját teherautóval járjuk az ország területét akácra, selyemfűre, napraforgóra.
Családi segítséggel, ma már 80 nagyboconádi (160 család) és 150 rakodó kaptárral méhészkedünk.
Hobbinak indult, de ma már családi vállalkozás és ez tartja el családunkat, még akkor is, ha időközönként nem könnyű az élet. A tavalyi év végén feltörték telephelyünket... a termésünk nagyrészét, valamint az összes eszközünket (pergető, fedelező, füstölő, stb.) eltulajdonították. A méz egy részét a rendőrség megtalálta, (ezúton is köszönjük Nekik...), de az eszközöket pótolni kellet, hogy dolgozni tudjunk. Sok időbe, energiába és sajnos pénzbe került, de megtettük. Dolgozunk, szeretjük amit csinálunk, szeretjük a méheket és szeretjük a mézet, még sokáig.

Keresőszavak

méhészet Békéscsaba, Szlávik Méhészet Békéscsaba

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0