logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

SZÕLÕS Idõsek Otthona
Cím: 5949 Kaszaper-Pusztaszõlõs, Dózsa tér 7.Email: kht@kaszaper.hu
Telefon: 06-68/446-144Telefon 2: 06-68/446-144
Gps: 46.4774110 , 20.7686550

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Az intézmény szép környezetben található, teljes körû ellátást és szabadidõs programot biztosít az ott lakók számára. A lakók ellátását szakképzett ápolók végzik. Az intézmény háziorvosi és neurológiai szakorvosi ellátást is biztosít. Várjuk azok jelentkezését, akik a nyugdíjas éveiket nyugodt környezetben szeretnék eltölteni!

A SZÕLÕS Idõsek Otthona a 174 lakosú Pusztaszõlõs központjában, õsfákkal övezett parkban, az egykori Wenckheim-kúriából átalakított épületben kapott helyet. A közös fürdõszobákkal, nappalival és egyéb közösségi terekkel rendelkezõ épületben egy és kétágyas, szépen berendezett szobákba várják a lakókat az otthon szakképzett dolgozói. Az intézmény modern gyógyászati segédeszközökkel felszerelt, így bármilyen egészségi állapotban lévõ lakó számára tudjuk biztosítani a szükséges gondozást, ellátást.

Szolgáltatások:
-teljes ellátás napi háromszori étkezéssel,
-rendszeres orvosi felügyelet,
-kulturális és szabadidõs programok

Az Idõsek Otthonához tartozó nagy zöldterület a lakók aktív pihenését szolgálja. A jelenleg kialakítás alatt lévõ gyümölcsös, a zöldség- és fûszerkert, a pihenõpark, késõbb a barkácsmûhely szakképzett segítség mellett lehetõséget nyújt a szabadidõ hasznos eltöltésére, biztosítja a nyugodt, de tevékeny idõskort.

Áraink:
Térítési díj: 69.000 Ft/fõ/hó


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0